Segur que estem tips de sentir dir que la gent gran estan fora de l’anomenada revolució digital. I no només això, la majoria dels mateixos s’autodescarten d’aprofitar tot el que ens poden aportar de bo, les TIC, o tecnologies de la Informació i Comunicació.

Jo, en sóc un convençut que la Nova Societat del Coneixement s’ha de nodrir de l’experiència i el coneixement i que millor que els que ja el tenen en el món analògic, les generacions més grans.

Agraït doncs per la possibilitat que em brinda ACRA per la possibilitat d’explicar el meu punt de vista, a la seva Jornada del 15 d’octubre, davant d’un auditori de persones que treballen amb la gent gran i, dels col·lectius de gent gran que estan treballant perquè tots ells, tinguin cada cop una millor qualitat de vida, Les TIC segura que ho faran possible!

Aquí podeu seguir la meva presentació: